Camp Cedar Cliff


Located at the base of a small mountain range with spectacular views of the Black Mountains, the Welcome Pavilion is an active structure in which children are dropped off by parents, registered, and bussed to the camp. The concept of the building was to create a unique ensemble of sheltered exterior spaces oriented to take advantage of the views, and scaled in such a way that the shelter is comfortable, yet large enough to accommodate groups and vehicles.

We chose to use heavy timber construction with traditional forms and exposed structural connections to create a ‘mountain aesthetic’ which reflects some of the other structures of the camp. The exterior space is such a success that the Pavilion is often used for outdoor weddings and other gatherings.


 

web development by blue dozen